Acumulator UPS Hitachi

Căutați cea mai potrivită acumulatorUPS, care să vă îndeplinească toate cerințele?

Încă nu ați găsit modelul potrivit pe care îl căutați de o perioadă îndelungată? În acest articol noi dorim să vă îndrumăm și să vă ajutăm în luarea deciziei potrivite, oferindu-vă informațiile necesare despre
un acumulator UPS. Pe site-ul nostru există o gamă foarte variată de baterii UPS, astfel sunt șanse mari să vă puteți găsi modelul care să corespundă cerințelor dumneavoastră, noi având atât modele mai ieftine, cât și mai costisitoare.
Vă prezentăm câte o baterie UPS dintre cele mai căutate. În primă instanță, dorim să vă prezentăm o baterie UPS HITACHI CSB GP1272 7.2AH. Acest produs are masa rotunjită de 12 V. Producătorii recomandă acest produs pentru UPS, Sisteme DC, aplicații industriale, dar și aplicații generale. Caracteristicile bateriei UPS sunt următoarele: GP 1272 este o baterie de uz general cu durată de utilizare de pana la 5 ani în aplicații standby. La fel ca în cazul tuturor bateriilor CSB, toate sunt reîncărcabile, de înaltă eficiență și rezistență sporită la scurgere. Dimensiunile acestei acumulator UPS sunt de 151x65x99 milimetri, iar masa produsului este de 2.4 kilograme. La achziționarea acestui produs veți beneficia de garanție timp de 24 de luni. Varianta constructivă: închisă, fără mentenanță.

Producătorii îi aproximează o durată de viață de 5 ani.
A doua baterie UPS despre care vă vom oferi informații este HITACHI CSB HRL1210W 2.4AH. Acest model este recomandat pentru a fi utilizat pentru: UPS-uri, Sisteme DC, aplicații industriale și aplicatii generale. Această baterie UPS este special gândită pentru descărcare de înaltă eficiență si aplicație de viață lungă. Acest model are dimensiunea de 178x34x71 milimetri și are o greutate de 1.1 kilograme. Pe acest produs aveți garanție 24 de luni. Varianta constructivă este închisă, fără mentenanță, iar capacitatea de C20. Se preconizează că această baterie UPS funcționează fără dificultăți o perioadă de 6-9 ani conform Eurobat.