AtomedicalAtomedical

” În acest an își serbează aniversarea de 10 ani de la înfințare Atomedical Vest. În acești ani, echipa noastră nu s-a sgârcit să depună efort și muncă enormă, pentru ca calitatea produselor Atomedical să fie de calitate înaltă și ca actul deservirii să fie desăvârșit, născânduse chiar și relații strânse de prietenie cu pacienții și colaboratorii noștri.

Întâlnirile organizate periodic cu toată echipa Atomedical Vest ajută nu doar la cunoașterea și crearea prieteniilor în echipa Atomedical, ci este importantă și din partea profesională, schimbând membrii echipei Atomedical diverse experiențe. Poveștile cu triumf ale diferitor puncte de lucru Atomedical dădeau motivații celorlalți colegi, iar poveștile despre niște greșeli, îi ajutau pe ceilalți participați din echipa Atomedical să învețe din ele, sau cum să le corecteze.

Ne este foarte important să lucrăm intotdeuna în echipă, alături de medici specialiști și chiar și de clientela noastră, pentru a putea oferi întotdeuna ce e mai bun pentru clienți. Datorită acestui lucru am creat brandul „ATOMED”, la care ne-a fost de mare ajutor feed-backurile reale atât din partea pacienților, cât și cele din partea medicilor specialiști. Acest brand este în dezvoltare continuă, adaptânduse flexibil la noutățile apărute pe piața dispozitivelor medicale. Pentru ca să fim la zi cu noutățile apărute de acest tip, reprezentanții companiei Atomedical participă periodic la târguri internaționale de medicamente și dispozitive medicale, cunoscând multe noutăți.

Avem o platformă online, unde încercăm să îndeplinim dorințele clientelei noastre și a le ușura achiziționarea diferitelor medicamente și dispozitivelor medicale de pe webshop, având posibilitatea de a cere ajutor telefonic pentru alegerea produsului potrivit care urmează să îl achiziționeze.

Din echipa noastră fac parte persoane cu studii în domeniul: -recuperări; – ortezării-protezării; -managmentului.
Echipa Atomedical își dorește să rămână unită, cu vise îndrăznețe pe care va reuși să le îndeplinească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *